ENTREVISTES‎ > ‎

CELLERS D'EN GUILLA

23 de des. 2014, 3:56 publicada per Medi Ambient   [ actualitzat el 23 de des. 2014, 4:03 ]
En què consisteix el projecte dels Cellers d'en Guilla. Quins diries que són els vostres trets distintius?

Cellers d’en Guilla és un dels cellers més joves de l’Empordà. El Celler està dimensionat per a poder treballar amb produccions limitades, buscant la forma de treure la màxima expressió de les varietats pròpies de l’Empordà. Treballem les diferents varietats de la garnatxa: garnatxa blanca, garnatxa roja i garnatxa negre, de les quals elaborem vins blancs, vins negres, vins rosats i vins dolços. Estem especialitzats en la garnatxa roja, cinc dels nostres sis vins en porten. És un Celler orientat a l’elaboració d’un producte de qualitat. Produïm 50.000 ampolles entre vi blanc, vi negre, vi rosat i vi dolç. De les varietats de la terra, la vinya vella i un treball acurat en resulten uns vins honestos i representatius de l’Empordà.

Qui forma part del projecte?
Cellers d’en Guilla és un projecte fundat per en Martí Vallés i l’Assumpta Bohigas. El tècnic enòleg és en Jordi Esteve.

Teniu alguna certificació?
Estem en vies de certificació de Agricultura Integrada

Què us va motivar a treballar amb el producte local o ecològic?
Ens va motivar el treball de les varietats locals i el crear sinergies entre empreses de la zona

L'Alt Empordà és una bona comarca per aquest projecte?
Cellers d’en Guilla oferim producte local i de qualitat. Veiem es que hi ha una forta demanda de producte local i de proximitat.

Oferiu altres activitats des del Celler?
Oferim visites i tastos per descobrir el món del vi. També disposem d’un allotjament rural amb piscina privada. Per mes informació no dubteu en consultar-nos, trobareu més informació al web dels Cellers d'en Guilla.
Comments